Fraktbolaget närmar sig tusen boxar – “det ökar trivseln”

"Nätverket av tillgängliga skåp måste byggas ut".

Förra året så passerade fraktbolaget Bring 100 miljoner paket och man tredubblade sina e-handelsvolymer i Sverige. Trots att e-handeln har haft lite tuffa tider så fortsätter alltså paketen att flöda. I många fall handlar det om fler paket men med lägre ordervärden.

Nu meddelar Bring att man nått en ny milstolpe, också relaterat till paketen men inte just flödena. Fraktbolaget har nämligen placerat ut totalt 800 paketboxar i Sverige.

Annons

Vi vill finnas där många människor bor eller rör sig dagligen, säger Jonas Carlsson, chef över Brings leveransnätverk.

Bolagets boxar finns i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping och Örebro. Fraktbolaget har nu också identifierat 23 platser att placera ut 50 nya boxar på. Detta tillsammans med Wåhlin Fastigheter, ett av Stockholms större privatägda fastighetsbolag.

Eftersom internethandel med paketleverans ökat de senaste åren måste nätverket av tillgängliga skåp för leverans byggas ut, säger Karolina Öwre, hyres- och marknadsansvarig på Wåhlin Fastigheter, och tillägger:

Vi vill skapa en så bra miljö som möjligt för våra hyresgäster och vi har en stark tro på att det ökar trivseln för våra hyresgäster när de kan hämta sina paket nära hemmet.

Annons