Fraktbolaget prisas – som kundernas favorit: ”Känns underbart”

"Visar var det röda skåpet ska stå".

Prisjakts användare har fått tycka till om vilket fraktbolag de gillar allra mest. Och nu har användarna utsett årets vinnare. Vi har ett resultat.

Det visar sig att det för andra året i rad är Instabox som prisas, aktören som numera är sammanslaget med Budbee, under det gemensamma namnet Instabee, med verksamhet i sex länder i Europa.

Annons

Instabox försvarar titeln från i fjol med den äran. Konsumenterna lovprisar deras snabba och smidiga leveranser, vardag som helg helt enligt bolagets slogan "okrånglig frakt". Instabox visar ännu en gång var det röda skåpet ska stå och det är en glädje att få överlämna priset Årets fraktbolag 2023 till dem, kommenterar Peter Greberg.

Lovprisade av konsumenterna

Det var förra året som tävlingskategorin Årets fraktbolag infördes av Prisjakt, för att uppmärksamma fraktens betydelse för kundupplevelsen. Prisjakts användare har återigen fått betygsätta bolaget som levererade deras senaste e-handelsköp.

Det är med stor glädje som vi har mottagit beskedet att Insatsbox valts till Årets fraktbolag 2023 av Prisjakts användare. Hållbart, gratis och snabbt är det som värderas högst. Vi skapades med konsumenten i fokus, och att få ett sånt här betyg ger credd till vart vi är på väg. Det känns underbart, kommenterar Sophus Broberg, Chief Commercial Officer på Instabox.

Annons