Fraktuppstickaren hämtar affärsproffs från Apotea: ”En drömrekrytering”

"Stolta och glada".

Early Bird, som har sina rötter i tidningsutdelningens värld, har de senaste åren etablerat sig i e-handeln som en fraktleverantör att räkna med. Nu stärker bolaget upp med ny kompetens, direkt hämtad från ett av landets ledande e-handlare. Det handlar om Julia Larsson som har arbetat md affärsutveckling och fraktlösningar på Apotea.

Nu lämnar hon nätapoteket för en roll inom affärsutveckling och försäljning hos Early Bird.

Annons

Jag har haft förmånen att lära mig så otroligt mycket på Apotea med den kompetens och det driv som funnits nära mig, nu ser jag fram emot att få lära mig mer i en annan miljö på Early Bird. Eftersom jag arbetat nära Early Bird tidigare så har jag relationer med många på plats redan, och det är en av anledningarna till att jag valde Early Bird- att det finns lika inspirerande personer där som hos Apotea, säger Julia Larsson i ett pressmeddelande.

Early Bird, som beskriver Julia Larsson som en "e-handelsveteran", är förstås nöjda med sin rekrytering.

 Vi är otroligt stolta och glada över att Julia Larsson valt att bli en del av Early Bird familjen. I den takt som Early Bird växer ser vi ständigt över vår organisation. Detta är en drömrekrytering, säger Pelle Lönn, vd på MTD/Early Bird.

Julia Larsson tillträder sin nya tjänst nu i april.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!