Fraktuppstickaren växlar upp – han hoppar in bakom ratten

"Kommer att ge oss värdefull vägledning".

Last mile-aktören Gordon Delivery har tagit in en ny styrelseordförande. Han heter Anders Nyberg och har tidigare bland annat varit vd för Apotek Hjärtat.

Tanken är att Anders Nyberg ska bidra med kunskap inför en expansion ut i Europa, något som står på tur efter att bolaget på senare tid etablerat sig på flera håll i Norden.

Annons

Gordon Delivery befinner sig nu i en spännande fas. På kort tid har vi nått nästan total räckvidd till hushåll i både Sverige och Danmark och ökar snabbt i Finland och Norge. Och vi är på god väg mot vårt nästa mål, etablering i Storbritannien. Att stötta ledningen och hålla kursen blir min huvudroll som ordförande, säger Anders Nyberg i ett pressmeddelande.

Gordon Delivery har specialiserat sig på livsmedelsleveranser och kör i dag ut varor för bland annat Axfood, Ica, Coop och Hello Fresh. Nu är bolaget redo att ta nästa steg.

Anders breda erfarenhet och djupa kunskap inom retail kommer ge oss värdefull vägledning under vår fortsatta expansion ut i Europa. Vi ser fram emot att fortsätta Gordons tillväxtresa tillsammans, säger Ali Ghoce, vd för Gordon Delivery.

LÄS ÄVEN: Jättarna om Axfoods Mathem-satsning: "Ingen ny konkurrens"

Annons