Från Blocket till Skincity – nu tar hon över vd-rollen permanent

"Väldigt glad att Pernilla har tackat ja".

Den tillfälliga lösningen blev permanent. Blockets tidigare vd, Pernilla Nissler, tillträdde som tillförordnad vd för Skincity i höstas och nu meddelar bolaget att hon blir kvar.

När jag började på Skincity för några månader sedan var jag helt inställd på ett tidsbegränsat interimsuppdrag. Men, efter att ha lärt känna bolaget från insidan och fått en bild av de möjligheter, vägval och utmaningar Skincity står inför, så känner jag starkt att detta är en resa jag vill vara med på, säger Pernilla Nissler i ett uttalande.

Annons

Skincity, som firar elva år i år, har blivit en av Sveriges ledande skönhetshandlare på nätet och omsätter runt 500 miljoner. Nu fortsätter man tillväxtresan och styrelseordföranden Freddy Sobin är mycket nöjd att så sker med Pernilla Nissler vid rodret.

Jag är väldigt glad över att Pernilla har tackat ja till att leda Skincity framåt. Hon har en stark bakgrund inom digitala affärer, ett operativt driv och ett starkt personligt ledarskap som är helt rätt för den resa vi har framför oss, säger han och avslutar:

Skincity har ett starkt och uppskattat varumärke, och ett kundfokus och en kundrelation som de flesta e-handelsbolag avundas. Samtidigt ser vi en hård konkurrensmiljö där vi vill växla upp ytterligare i vår förflyttning från start-up till att på sikt bli en stark och differentierad skönhetsaktör i vår nisch, på ett växande antal marknader.

Annons