Från CDON till Kjell & Company: “Det är fantastiskt”

"Kommer bli en stor tillgång för bolaget".

Kjell Group har fått en ny ekonomi- och finansdirektör, meddelar koncernen idag. Den som fått rollen CFO är ingen mindre än Thomas Pehrsson, som sade upp sig från Cdon i slutet av förra året.

Det är fantastiskt roligt att välkomna Thomas till Kjell Group och vår resa mot att bli det självklara valet i Norden för alla som vill maximera teknikens möjligheter. Thomas kommer att bli en stor tillgång för bolaget med hans kombination av branschförståelse, ledarskap och gedigna finanserfarenhet, kommenterar Andreas Rylander, vd och koncernchef på Kjell Group.

Annons

Thomas Pehrsson har som sagt en bakgrund från marknadsplatsen Cdon, där han var CFO och vice vd, och innan dess var han CFO på Tunstall Health Group. Han har även erfarenhet från BorgWarner, Capgemini och Coca-Cola.

Jag är väldigt glad över att få vara en del av Kjell Groups resa framåt. Med sitt starka varumärke i en unik nisch på en attraktiv marknad är koncernen väl positionerat för framtiden, och jag ser fram emot att få möta den framtiden med det starka och dynamiska teamet hos Kjell, säger Thomas Pehrsson.

Han tillträder sin nya roll den 15 april 2024.

LÄS ÄVEN: Han säger upp sig från CDON – kommersiella chefen tar över

Annons