Från videomöten till hands-on – Ehandel Rådgivning expanderas

“Stor efterfrågan på konsulter”.

Ehandel meddelar idag att tjänsten Ehandel Rådgivning expanderas. Från att primärt ha varit en tjänst för kortare konsulteringar, via videomöten, till att bli en fullfjädrad konsulttjänst.

Det ska fortfarande gå att ta videomöten med experter, om man har lite mindre problem, men för större utmaningar så finns nu möjlighet att nå rätt konsulter via tjänsten.

Annons

Ehandel Rådgivning har varit uppskattad av våra kunder. Genom samarbetet med E-commerce Consulting kan de vi ger råd också få hjälp med att hitta rätt kompetens för det de vill realisera, säger Johan Svensson, vd på Ehandel, i ett pressutskick.

"En otroligt fin tillväxt"

Ehandel samarbetar sedan tidigare med E-commerce Recruit kring jobb och rekrytering. Och det är i samband med att E-commerce Recruit startar upp ett nytt ben, E-commerce Consulting, som Ehandel Rådgivning expanderas.

Vi har haft en otroligt fin tillväxt under de senaste två åren och nu breddar vi vår portfölj till att i större utsträckning erbjuda konsulter och bemanning. Våra konsulttjänster kommer även att få en viktig roll i Ehandel Rådgivning där det redan sedan tidigare märkts av en stor efterfrågan av konsulter med e-handelskompetens, säger Jonny Rosengren, marknadschef på E-commerce Recruit.

Annons