Frankdandy.com – nu med ännu fler halvnakna killar

Det svenska kalsongföretaget Frank Dandy, som redan blivit prisad för sin e-handel, har idag höjt ribban ännu en gång och uppgraderat sin sida. Den nya nätbutiken lyfter bland annat fram deras externa kanaler så som sociala medier och bloggar på ett bättre sätt.

 ”Genom att hålla hårt i våra ledord som usability, enkelhet och högklassigt foto hoppas vi kunna erbjuda en shoppingupplevelse som närmar sig vad man kan uppleva i en vanlig butik”, säger e-handelschefen Niclas Winroth.

Annons

De verkar inte heller ha varit nöjda med sidans sökmotoroptimering och har nu sett över den i den nya versionen. Den förra sidan ser dock ut att ha fungerat bra försäljningsmässigt:

"Sedan den sista versionen av sajten gick live för lite drygt ett år sedan så har vi haft en fantastisk utveckling med en omsättningstillväxt på 270% och försäljning till över 70 länder världen över”, säger Niclas Winroth.

Detta kan även bero på deras breda annonskampanj på nätet. Vi tycker oss ofta se deras banners på alla olika möjliga sidor. Vi gillar i alla fall deras nätbutik även om vi har lite svårt att titta på alla närbilder på killars kalsonger, som sällan lämnar något åt fantasin. Det finns dock lika råa och relativt oretuscherade bilder på båda könen.

De lyckas med att göra kalsonger till något intressant vilket bara det är värt en eloge i våra ögon. Frank Dandys uppdaterade nätbutik finner ni här.

 

Källa: press

Annons