Search
Close this search box.
ANNONS

Frankrike nästa land för H&M:s E-handel

Frankrike nästa land för H&M:s E-handel
Picture of Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Dela artikeln:

Hennes & Mauritz fortsätter sin satsning på nätet. I torsdags lanserades en ny e-handel för den franska marknaden. Förutom kläder kan de franska kunderna även ta del av kedjans heminredningssortiment.

ANNONS

I början av året berättade Hennes & Mauritz om sina planer på att lansera e-handel på fyra nya marknader under 2014. Man gav inga specifika datum men under våren eller sommaren var tanken att slå upp portarna till en fransk nätbutik.

I torsdags förra veckan slog man slag i saken, och landet som är H&M:s tredje största marknad, får dessutom ta del av klädjättens inredningssortiment, H&M Home.

Tre länder kvar

Lanseringen i Frankrike är kedjans tionde onlinemarknad. Sedan tidigare finns man i åtta europeiska länder och i somras tog man, efter en del strul, även klivet in på den amerikanska e-handelsmarknaden.

Förutom Frankrike planerar H&M att öppna nätbutiker i ytterligare tre länder under 2014. Var och när är ännu inte offentliggjort, men de tre öppningar som kvarstår för i år är planerade under hösten eller vintern.

 

Källa: Di