Fullt blås: Duon öppnar två nya butiker – och ett café

Inte bara ljus på menyn.

Ljusbutiken Candle Room grundades för fem år sedan av Yvonne Svanemyr och Niklas Tannegård. Enligt duon har man idag ett av Sveriges bredaste sortiment av ljus men i utbudet finns även ljusstakar och hudvårdsprodukter från ett 40-tal olika varumärken.

Förutom e-handel har Candle Room även haft en butik på S:t Eriksgatan vid Fridhemsplan i Stockholm. Den växte man nyligen ur men flyttlasset gick inte alltför långt. De flyttade nämligen in i dörren bredvid, och förutom en helt ny butik, öppnade man i samma veva ett café som fått namnet Lola’s.

Annons

Vi har lärt känna så många fantastiska kunder under de här åren, och är otroligt glada att få välkomna både dem och nya kunder till vår nya fina butik. Vi ville skapa en helhetsupplevelse och en färgstark plats som sticker ut i området, och det känns verkligen som vi lyckats, säger Yvonne Svanemyr.

Butik på Söder

Men det är inte den enda butiksöppningen för Candle Room. För även om det inte mycket mer än några veckor sedan man slog upp portarna till den nya butiken på Fridhemsplan, så är det redan nu dags för expansion och en andra butik i Stockholm.

Butik nummer två hamnar på Södermalm, närmare bestämt på Götgatan 3, och kommer att slå upp portarna den 16 oktober.

Det känns fantastiskt att få öppna upp på Söder. Vi ser fram emot att få lära känna Söder-borna och hoppas att alla vill kika in hos oss och hitta nya favoriter, säger Yvonne Svanemyr.

Annons