Gekås slog nytt rekord – ”jobbar tvärtemot näthandeln”

Drömstart på hösten för det gula varuhuset.

Det jublas i det gula varuhuset efter vad som blev en rekordlördag. Hela 22 900 köpsugna kunder besökte Gekås Ullared den 19 oktober och shoppade för totalt 40,5 miljoner kronor. Rekordet firades med tårtbjudning för alla medarbetare.

Det känns fantastiskt att kunna inleda säsongen med försäljningsrekord, När handeln i stort har det tufft blir jag extra glad och ödmjuk inför Gekås dragningskraft och vår affärsidé som fortsätter att locka kunder år efter år. Vi jobbar tvärtemot näthandeln och här i Ullared fungerar det, säger Boris Lennerhov, vd på Gekås Ullared, i ett pressmeddelande.

Annons

För att möta upp höstens högtryck i varuhuset har man förlängt öppettiderna under torsdagar, fredagar och lördagar där man fram till jul inte stänger dörrarna förrän klockan 22.00. Man har även plockat in 450 medarbetare till varuhus, lager och restauranger.

Våra medarbetare är oslagbara på att jobba effektivt i högt tempo och samtidigt leverera bra service och kundfokus. Det är tack vare deras insats som hyllorna är påfyllda, bra mat serveras och kassaköerna flyter på även under dagar med rekordhögt tryck i varuhuset, säger Boris Lennerhov.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!