Guldbutiken öppnar nytt på nätet – “inte lätt att få personlig kontakt”

“Mycket snabbare”.

Kronan Guld startades 1999 och är en familjeägd guldbutik med egen verkstad. Företaget lanserade sin första nätbutik 2018 men nu har förstås trycket på nätet ökat och det är dags för en uppgradering.

Det finns många återförsäljare av smycken online, men det är inte lika lätt att få personlig kontakt med professionella guldsmeder och juvelerare. I dagens djungel av information vill vi finnas tillgängliga för att vägleda konsumenten och min förhoppning är att vår nya e-handel ska förmedla våra ambitioner om att addera mervärde, säger Anas Jumaili, juvelerare på Kronan Guld.

Annons

Kronan Guld har alltså slagit upp en ny webbutik och hoppas nu förmedla samma personliga service som man erbjuder offline. Den nya e-handeln erbjuder funktioner som chatt och “bygg din egen ring”.

Vi har lagt stort fokus på design och har skapat en visuellt fin och enhetlig layout. Vår nya webbshop är också mycket snabbare och mer användarvänlig än tidigare. En viktig funktion är vår chatt som låter kunderna komma i kontakt med en guldsmed varje dag mellan 9-22, säger Anas Jumaili.

Den nya nätbutiken har tagits fram tillsammans med leverantören Vendre.

Annons