Search
Close this search box.
ANNONS

Gymgrossisten expanderar med Bodystores namn

Gymgrossisten expanderar med Bodystores namn
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

CDON Group meddelade igรฅr att de lanserat Bodystore.de i Tyskland. Det som slรฅr oss รคr att Bodystore.de ser ut precis som Gymgrossisten.com, utan julpyntet. Vilket inte รคr sรฅ konstigt eftersom det รคr en systerbutik till Gymgrossisten.

Inom CDON Groups segment Sport & Hรคlsa finner vi tvรฅ butiker, Gymgrossisten.com och Bodystore.com, den fรถrsta รคr mer inriktad mot trรคning och den andra satsar pรฅ hรคlsokost. Nu verkar dessa varumรคrken blandas i andra lรคnder. Vi fรถrstรฅr dock att Bodystore passar bรคttre utomlands. Tidigare i รฅr fick รคven Danmark en gymgrossist med Bodystores namn. De i Norge fick dock originalnamnet, Gymgrossisten.no.

Frรฅgan รคr vad som hรคnder om Gymgrossisten ska gรฅ globalt. Dรฅ gissar vi att den svenska hรคlsokostbutiken fรฅr maka pรฅ sig.

CDON Groups nya VD och koncernchef, Paul Fischbein, har fรถljande kommentar gรคllande den tyska nรคtbutiken:

- Lanseringen av Bodystore pรฅ den tyska marknaden ligger i linje med vรฅr tillvรคxtstrategi att bredda vรฅrt produktutbud, expandera vรฅra verksamheter geografiskt och addera nya varumรคrken till vรฅr portfรถlj.

De rapporterar samtidigt att deras segment Sport & Hรคlsa omsatte 280 miljoner kronor, januari till september i รฅr. Detta var en รถkning med 32 procent jรคmfรถrt med samma period fรถregรฅende รฅr. Vilket, enligt CDON Group, bland annat รคr en effekt av den geografiska expansionen.

ย 

Kรคlla: press

Dela artikeln: