Gymgrossisten sponsrar svensk kampsportsstjärna

Alexander Gustafsson även känd som "The Mauler" inom MMA-världen (Mixed Martial Arts) får nu stöd av CDON Groups nätbutik Gymgrossisten.

Detta sponsorskap följer efter att Gustafsson i helgen gått en match mot Jon "Bones" Jones, en av UFC:s största stjärnor (Ultimate Fighting Championship). Gustafsson förlorade på domslut men Jon Jones fick sin hårdaste match någonsin och haltade ut ur ringen.

Annons

Alexander Gustafsson satte, i och med den starka insatsen, Sverige på kartan inom UFC. Att sponsorer nu flockar runt "The Mauler" är inte helt oväntat och Gymgrossisten ställer sig nu stolt bakom den svenska MMA-stjärnan.

– Vi är väldigt stolta över att ingå detta samarbete med Alexander, det är ett privilegium att få sponsra en atlet som honom. Efter helgens titelmatch i Toronto har Alexander verkligen visat att han är en given kandidat till bältet och världsmästartiteln i UFC. Vi vill vara med och göra det vi kan för att skapa bästa möjliga förutsättningar för hans fortsatta utveckling som idrottsman, säger Mikael Nilsson, COO på Gymgrossisten.

Alexander själv är tacksam över sponsorskapet och säger att kosten inte är hans starkaste sida, något Gymgrossisten kanske kan hjälpa till med.

– Jag är väldigt tacksam. Det är mina sponsorer som gör att jag kan göra det jag gör, träna på heltid och pusha mig hårt för att utvecklas. Jag använder mig av en hel del olika kosttillskott. PWO:s, proteinshakes, multivitaminer och omega-3. Det underlättar en hel del när man tränar så mycket som jag gör. Kosten är idag inte min starkaste sida så jag ser fram emot att lära mig mer under resans gång, säger Alexander Gustafsson.

 

Källa: Press

Annons