Hallå där Daniel Lindström!

Ni gör om hela e-butiks plattform. Varför gör ni det och vad innebär det för era kunder?

I takt med att våra kunder växer så blir det fler och fler som har behov av en mer kraftfull butik med fler säljfrämjande funktioner. Vi ligger också i ett läge där det är dags att byta den bakomliggande tekniken vilket gör att vi bygger en helt ny plattform.  

Annons

Målsättningen med den nya plattformen är att en kund till oss på e-butik.se alltid ska veta att de har de bästa tekniska förutsättningarna. Det tillsammans med den hjälp de får av våra e-handelsrådgivare för att skapa en bra e-handel tror vi kommer göra helheten för våra kunder mycket bra. Det är dock upp till våra kunder att avgöra så vi får se vad de säger framöver. 

Ni berättar öppet om er utveckling och ber om feedback. Marknadsföringstrick eller ett bättre sätt att utveckla på?

Att tro att vi skulle sitta inne på all sakkunskap om hur det perfekta e-handelssystemet ser ut skulle vara galet. Så att inhämta kunskap och information från våra användare är suveränt för att få den butiken vi och våra kunder vill ha, när vi kombinerar detta med våra 10 år i branschen tror vi att vi kommer få en mycket bra produkt. Vi får otroligt mycket bra feedback som vi har praktisk användning av direkt i utvecklingen av nya e-butik.se.

Självklart ska vi inte sticka under stolen med att vi är glada för den uppmärksamhet det ger oss och våra kunder, men detta har inte varit vårt primära mål. 

Om du fick nämna en ny funktion som kommer i nya versionen som görera kunder gladast. Vad skulle det vara då?

Den mest efterfrågade funktionen är ett ordentligt språk och valutastöd för försäljning till många länder. Jag tror dock inte att det kommer vara det våra kunder faktiskt blir gladast över, det tror jag kommer vara flexibiliteten i systemet.  

Om du vill följa och påverka utvecklingen av E-butiks nya plattform kan du göra det på blogg.e-butik.se

Annons
Annons