Hämnas dina fiender via glitterhatande sajt

Det finns flera olika sidor som skickar små paket till någon du gillar. Det startade förstås med blommogram men har via e-handeln öppnats upp för alla olika sorters presenter man kan ge bort. Men vad gör man om man vill skicka något till sin fiende? Nu har en tjänst lanserats som ämnar att straffa de du hatar allra djupast.

Flera nyhetssidor rapporterade igår om ShipYourEnemiesGlitter.com. En ny e-handelstjänst som skickar glitter till dina ovänner. Du tänker kanske att glitter är något vackert och önskvärt men enligt grundarna till ShipYourEnemiesGlitter är det en hemsk uppfinning.

– Vi hatar verkligen glitter. Folk kallar det herpes i hantverksvärlden. Vad vi hatar mer är dock själlösa människor som får sitt nöje genom att skicka glitter i kuvert, skriver grundarna av ShipYourEnemiesGlitter.

Annons

För 10 australiensiska dollar, runt 65 kronor, kan du hämnas vem som helst i hela världen. Du anger helt enkelt en adress till din fiende, och betalar, så kommer deras liv bli fullt av hemskt glitter.

– Så du betalar oss, ger en adress var som helst i världen och vi skickar dem så mycket glitter i ett kuvert att de kommer att hitta skiten överallt i flera veckor. Vi kommer även inkludera en lapp som förklarar exakt varför de får ta emot denna fruktansvärda gåva, förklara man på sajten.

Optimerats för glitterkatastrof

Man klargör även att kuvertet kommer att fyllas till bredden med glitter och att lappen och glittret har optimerats för maximal spridning vid öppnandet.

De bakom tjänsten försäkrar att det hela inte är ett skämt och efter att ryktet spridit sig har orderfunktionen inaktiverats, vilket talar för att de i alla fall tagit emot beställningar.

– Inköp har tillfälligt inaktiverats. Ni har en sjuk fascination för att skicka människor glitter, förklarar man avbrottet med.

Funderar du över vad du kan göra åt dina konkurrenter i e-handelsvärlden har du nu alltså ett nytt verktyg för att hantera situationen. Men var försiktiga, glitter är tydligen mycket potent.

– Till vårt 1 års-jubileum visste jag inte vad jag skulle köpa till min fru så jag köpte detta med tanken att det skulle vara roligt. Det var det inte, jag är nu frånskild, fattig och bor med min bästa vän. Jag skulle vilja prata med ägaren för att få en återbetalning och diskutera skadestånd, skriver Alma Henry, en med stor sannolikhet fiktiv köpare av glitter.

Annons

 

Källa: Gizmodo, The Verge
Bild: ShipYourEnemiesGlitter

Annons