Han blir Bygghemmas VD och koncernchef: ”Är den rätta”

Byggjätten skruvar på ledningen.

Bygghemma Group har hittat sin nya vd och koncernchef. Det visade sig att han fanns i den egna verktygslådan hela tiden. Det är nämligen finanschefen Adam Schatz som nu tar på sig ny kostym och träder in i tjänsten. Han blir även chef för segmentet Heminredning.

Jag är övertygad om att den strategi som ledningsgruppen driver är den rätta och mitt fokus kommer att vara att arbeta med organisationen för att ytterligare förstärka vårt kunderbjudande; ett komplett ekosystem bestående av marknadens ledande produktportfölj – externa och egna varumärken – och tjänster för hemmet online, säger Adam Schatz i ett pressmeddelande.

Annons

Vi har gått in i 2020 med kraften från ett rekordstarkt 2019, ett år då vi tydligt förstärkte positionen som den ledande nordiska e-handelsaktören inom möbler och heminredning och DIY. Det är en förmån att ta rodret i ett ledande, lönsamt och kassagenererande tillväxtföretag med starkt momentum, fortsätter han.

Det innebär samtidigt att Martin Edblad, som varit tillförordnad, helt lämnar rollen och istället kliver in i en ny tjänst som ansvarig för strategi och företagsaffärer.

Jesper Flemme, tidigare Head of Financial Controlling & Group Reporting, tar över som tillförordnad finanschef efter Adam Schatz.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!