Han blir ny CFO för Bubbleroom: ”Kommer bli värdefull”

"Känns fantastiskt roligt".

Under förra året valde Bubblerooms ekonomichef, Esko Österbacka, att säga upp sig efter fyra år på posten. Nu har e-handlaren hittat hans efterträdare i Andreas Malmström.

LÄS ÄVEN: Toppchefen säger upp sig – då lämnar han e-handlaren

Annons

Andres kommer närmast från rollen som CFO på Hedin Parts och har sedan tidigare även flerårig erfarenhet från olika positioner inom Volvo.

Det känns fantastiskt roligt att bli en del av Bubbleroom och spännande att ta mig an rollen som CFO. Bubbleroom har ett starkt varumärke och är genom de genomförda investeringarna välpositionerat för framtiden och jag ser fram emot att bidra till en resa mot lönsam tillväxt, säger Andreas Malmström.

Kliver in i vår

Malmström kommer att tillträda sin nya tjänst senast den 30 april. Mellan 1 mars och 30 april kommer Alexander Tossavainen, som i dag har rollen som redovisningschef i bolaget, agera som tillförordnad CFO.

Jag ser fram emot att få välkomna Andreas till Bubbleroom och är övertygad att med sin bakgrund och personlighet kommer bli värdefull för bolaget och blir en vital del av bolagets framtida utveckling, säger Magnus Månsson, verkställande direktör.

Annons