Han blir ny CFO för Pierce: ”Slår ihop rollerna”

Tar över när Niclas Olsson lämnar för annan anställning.

Pierce Group, som äger webbutikerna 24mx, Xlmoto och Sledstore, har blivit med ny finanschef. Niclas Olsson lämnar nämligen rollen som CFO för en annan anställning och in i hans ställe kliver Fredrik Ideström, som fram tills nu varit strategichef i koncernen.

Fredrik började på Pierce Group under 2017 och som chief strategy officer (CSO) har varit djupt involverad i den strategiska utvecklingen. På detta sätt slår vi ihop rollerna som CSO och CFO. Även i sin nya roll som koncern-CFO kommer Fredrik att kunna fokusera på att driva den strategiska agendan i kombination med finansiella förbättringsinitiativ, säger Göran Dalin, vd på Pierce Group, i en kommentar.

Annons

Niclas Olsson hann bara med att göra ett år på posten som CFO för Pierce Group, men var innan dess head of business control i drygt fyra och ett halvt år.

Niclas har varit en enorm tillgång för Pierce Group. Vi tackar honom för hans insatser under de senaste sex åren och önskar honom all lycka till i framtida utmaningar, säger Göran Bolin.

Pierce Group är en av alla e-handlare som noterades för ett par år sedan, då börsen blev glödhet i branschen. Flera aktörerer, inklusive Pierce, har dock fallit långt under introduktionspriset. Efter att ha varit uppe i över 60 kronor är aktien i dag nere på drygt 6 kronor.

Annons