Han blir ny VD för Happy Socks: “Alltid varit en lekfull pionjär”

"Med stor energi och ödmjukhet".

E-handlaren Happy Socks meddelar idag att man har fått en ny vd vid rodret. Steven Gardener som lett företaget sedan september 2019 lämnar nu över till Emil Viklund, som anslöt sig till bolaget i december 2019 som CFO.

Emil och jag har arbetat mycket nära tillsammans genom alla de utmaningar som 2020 har kastat på oss. Det gläder mig därför att han tar över efter mig som vd i januari. Han är den perfekta kandidaten att leda Happy Socks till nästa steg på resan, säger Steven Gardener i ett pressmeddelande.

Annons

Emil Viklund tar över som vd idag den 11 januari. Han kommer även att ta hand om ekonomin tills dess att en ersättare har hittats till CFO-rollen.

Jag är både glad och hedrad över att ta över som vd efter Steven och leda ett så kreativt och inspirerande företag. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Happy Socks-teamet, våra partners och styrelsen för att ta nästa steg i företagets utveckling. Happy Socks har alltid varit en lekfull pionjär och det är med stor energi och ödmjukhet jag ser fram emot att fortsätta sträva efter att sprida glädje och färg till alla världens hörn, säger Emil Viklund.

Annons