Han blir ny vd för Kronans: ”Branschen i början på sin resa”

"De fysiska och digitala kanalerna ska växa ihop".

Hannes Hasselrot är ingen ny apoteksstjärna. Han kom till Kronans Apotek under hösten 2019. Då med ansvar för att utveckla apotekskedjans e-handel, som växlades upp rejält i år. Han har gradvis även fått ett allt bredare ansvar för hela försäljningsorganisationen.

Och nu tar han även ett rejält kliv uppåt – och blir vd för Kronans, från och med den 1 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

Annons

Apoteksbranschen är fortsätt ännu i början på sin transformationsresa, kommenterar Hannes Hasselrot och fortsätter:

Vårt nya e-handelslager i Enköping är ett exempel på hur vi satsar och utvecklas. Samtidigt måste vi också se att 9 av 10 recept hämtas på fysiska apotek. Läkemedel, rådgivning, information och farmaceuternas kunskap är vår kärnaffär. Den ska värnas och utvecklas i linje med kundernas nya förväntningar. De fysiska apoteken och de digitala kanalerna ska växa ihop och ge kunderna en enad handel.

Hannes Hasselrot var, innan han blev en del av Kronans, med och ledde Peak Performance globala expansion. Han har även jobbat med digital och fysisk handel på Eleven. Och haft chefsroller på Jack & Jones och H&M.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!