Han blir ny vd för Stronger: ”E-com är hjärtat i bolaget”

"Dags att lämna över stafettpinnen”.

Strongers vd Annica Rantala lämnar nu sin position. Den som tar över är Martin Hansson som närmast kommer från en roll som Chief Commercial Officer på Peak Performance.

Min resa med Stronger har varit fantastiskt kul och spännande. Jag är stolt över vad vi åstadkommit. Nu är det dags att lämna över stafettpinnen och jag vet att jag bolaget är i kompetenta händer med Martin som nu tar vid. Tillsammans med teamet har jag byggt upp ett starkt strukturkapital och det är nu dags för bolaget att gå in i nästa fas där alla förutsättningar finns för fortsatta framgångar, säger Annica Rantala.

Annons

Annica Rantala kommer dock att rådge styrelse och ny vd under de kommande sex månaderna. Styrelseordförande Jens Christian Buhl ser fram emot samarbetet med den nya vd:n:

Martins ledaregenskaper och kommersiella erfarenhet kommer att vara Stronger till gagn i den tillväxtambition som bolaget har, där vi arbetar på att bredda vår kanalmix för att nå fler kunder med vårt varumärke och våra produkter. Jag och styrelsen ser mycket fram emot samarbetet med Martin och resten av ledningsgruppen, med målet att tillsammans fortsätta att utveckla Stronger, säger han.

Martin Hansson klev ombord den 1 juni och kommer att ansvara för att upprätthålla och öka Strongers tillväxt inom e-handeln, samt säkerställa fortsatt framväxt av företagets varumärke.

Jag har följt Stronger från sidan i många år och är imponerad av varumärket och tillväxtresan. Det har varit ett hårt klimat för detaljhandeln den senaste tiden, men det är en spännande tid att ta över uppdraget som vd för Stronger med den resa som bolaget är på med att utveckla sina försäljningskanaler, där egen e-com fortsatt är hjärtat i bolaget, men där man breddar sina kanaler, säger Martin Hansson.

Annons