Han blir ny VD för Walley – plockar in känt namn

Lämnar fraktjätten och kommer hem till betalningsbranschen.

Betalbolaget Walley presenterar i dag en ny vd. Det blir David Lundqvist, senast produktchef hos Instabee, som ska leda bolaget framgent.

Han kommer också med gedigen erfarenhet från betalningsbranschen och har haft ledande positioner hos såväl Klarna som Qliro.

Annons

Jag är väldigt imponerad över Walleys starka tillväxt. Med lösningar i framkant för e-handel, instore och B2B har Walley uppvisat ett starkt fokus på att skapa optimala köpupplevelser. Jag är exalterad över att få bli en del av både Walley och Norion Bank och ser fram emot att få vara med och bygga vidare på framgången och hjälpa Walley till nya höjder, säger David Lundqvist, tillträdande vd för Walley.

"Stark lönsam utveckling"

Han kliver på nya uppdraget i mitten på augusti och tar då även plats i ägaren Norion banks ledningsgrupp.

Vår paymentsverksamhet Walley har haft en stark och lönsam utveckling under de senaste åren. Genom varumärkesbytet till Walley hösten 2021 tydliggjorde vi vårt produktutbud och vår positionering gentemot större handlare. Genom rekryteringen av David Lundqvist, som har en gedigen branscherfarenhet, visar vi att vi fortsätter satsa på och stärka Walley ytterligare, säger Martin Nossman, vd för Norion bank.

Annons