Han blir ny VD hos e-handelsjätten: ”Gedigen kunskap”

"Ska stärka vår position på marknaden".

I oktober meddelade Thomas Ekman att han lämnar sin roll som vd för Dustin efter fem år på posten. Nu står det klart att hans efterträdare blir Johan Karlsson. Han har varit CFO på Dustin sedan 2009 och tillträder sin nya roll som vd och koncernchef den 3 april i år.

Johan har lång erfarenhet och gedigen kunskap om Dustin och marknaden bolaget verkar på. Han har tagit stor del i att utveckla Dustins strategi och är med sitt starka ledarskap rätt person att med kontinuitet fortsätta leda bolaget framåt, säger Mia Brunell Livfors, styrelseordförande Dustin.

Annons

Dustin har under de senaste åren fortsatt att visa upp en stark tillväxt, särskilt inom segmentet B2B. Det trots en skakig omvärld då många brottats med tuffa tider. Nu planerar Johan Karlsson att fortsätta arbetet med att stärka e-handlarens redan starka position på marknaden.

Jag ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare på Dustin fortsätta leverera på vår strategi och utveckla bolaget för att ytterligare stärka vår position på marknaden. Kombinationen av den interna kompetensen och de underliggande marknadstrenderna ger oss rätt förutsättningar för långsiktigt lönsam tillväxt, säger Johan Karlsson, tillträdande VD Dustin.

Annons