Han blir ny vd på Apoteksgruppen: ”Tydlig plan”

"Kan förbättra många områden".

Ibland behöver man nya utmaningar. Och Apoteksgruppens nuvarande vd Tomas Kibildis har valt att lämna sin post för att ta sig an ett nytt uppdrag inom Europapotheca-koncernen, som äger apoteksbolaget. Det framgår av ett pressmeddelande. Det specificeras dock inte vad han får för ny roll inom koncernen.

Istället blir det Apoteksgruppens försäljnings- och driftsdirektör Erik Sjögren som ska axla vd-rollen, efter Tomas Kibildis. Erik Sjögren har jobbat på apoteksbolaget sedan i juni 2019. Han har bland annat utvecklat den fysiska butiksdelen av apotekskedjan.

Annons

Jag är väldigt glad över förtroendet från våra ägare att driva Apoteksgruppen vidare. Apoteksgruppen har en stark företagskultur som har tagit oss långt redan. Jag är stolt över att få ta detta vidare med teamet och visa vad vi går för. Vi ser fortfarande många områden som vi kan förbättra gentemot våra kunder. För detta har vi en tydlig plan som vi satt under hösten. Detta ser jag fram emot att genomföra med teamet, kommenterar Erik Sjögren, i pressutskicket.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!