Han blir VD för Ingrossos nya e-handelssatsning

"Möjligheten jag sökt efter under en längre tid".

Bianca Ingrosso Wahlgrens framgångar i e-handelsvärlden är det nog få som missat. Nu är hon tillsammans med sina syskon Benjamin och Oliver i färd med en ny satsning.

LÄS ÄVEN: Så ska Bianca Ingrosso erövra världen med Caia

Annons

Tidigare i år registrerade trion ett nytt bolag vid namn Mi-No Market AB. Nu står man i startgroparna att lansera företaget som enligt ett pressmeddelande ska producera livsmedel och köksredskap med inspiration från det italienska köket.

Mino är vår gemensamma vision kring att sprida det italienska köket på sättet vi upplever och uppskattar det, där mat, möten och gemenskap är centrala, säger syskonen i en kommentarer.

Bygga och utveckla

Tanken är att livsmedlen ska säljas hos de stora dagligvaruaktörerna medan köksredskapen säljs via egen e-handel. Nyligen gjorde bolaget även klart med en ny vd i form av Daniel Warence, som har erfarenhet från företag som Orkla och Swedish Match.

Mino är möjligheten jag sökt efter under en längre tid. Jag har alltid, trots mina år i stora organisationer som Orkla och Swedish Match, utmärkt mig med mitt entreprenöriella mindset och rastlösa förhållningssätt till att fortsätta bygga och utveckla, säger han i en kommentar och fortsätter:

Att nu få möjligheten att ta detta till sin spets genom att bidra med all den erfarenhet storbolagen gett mig i kombination med min passion för matlagning, nyfikenhet och nätverk i ett bolag som Mino i ett så pass tidigt skede ser jag som oerhört spännande och definitivt en utmaning i min smak.

Annons