Han lämnar Klarna för Axfood: ”Spännande förändring”

"Ett värdefullt tillskott".

Klarna Bank har förlorat sin presschef Magnus Törnblom efter knappt ett år. Han kliver istället in i motsvarade roll på Axfood och behåller därmed sin titel.

Jag ser mycket fram emot att tillsammans med Magnus utveckla Axfoods kommunikations- och pressarbete, säger Sara Kraft Westrell, kommunikationsdirektör på Axfood, i ett pressmeddelande.

Annons

Magnus har en lång erfarenhet av press- och kommunikationsfrågor. Innan han kom till Klarna var Magnus press- och kommunikationschef på Bonnier Broadcasting och TV4-Gruppen i över tio år. Och dessförinnan var han även presschef på Granskningsnämnden för radio och TV i flera år.

Magnus kommer med sin breda och djupa kompetens att vara ett värdefullt tillskott till vårt team, fortsätter Sara Kraft Westrell.

Varför han väljer att lämna betalbolaget framförs inte. Men på Axfood kommer Magnus att ersätta Claes Salomonsson som går i pension.

Dagligvaruhandeln befinner sig i en tid av stor och spännande förändring och utveckling. Inom Axfood ryms några av de starkaste och mest framgångsrika varumärkena i branschen som tagit sig an frågor om hållbarhet, digitalisering och kundmötet på nya sätt. Jag ser fram mot att få ansluta till Axfoods team och att fortsätta utveckla kommunikations- och pressarbetet, säger Magnus Törnblom.

Magnus Törnblom tillträder sin ny tjänst under våren nästa år.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!