Han släpper linan – e-handlaren hoppas på nytt VD-napp

Söder Sportfiskes vd har bestämt sig för att gå vidare i karriären.

Jonas Franzén är än så länge vd för Söder Sportfiske. Men snart har han fiskat färdigt hos e-handlaren. Han har nämligen sagt upp sig. Och rekryteringen av en ny vd är redan inledd.

Jag vill tacka för förtroendet jag fått genom att få vara VD på Söder Sportfiske. Det är med blandade känslor jag lämnar, men med vetskapen om att jag fullföljt en omvandling av bolaget där integrationen med Fishline skapat en otrolig plattform för fortsatta framgångar, kommenterar Jonas Franzén.

Annons

Jonas Franzén klev ombord på företaget i samband med att man köpte upp konkurrenten Fishline 2021. Under 2022 axlade han rollen som tillförordnad vd och förra året så blev han till slut permanent vd. Men inte mer permanent än att han nu har bestämt sig för att gå vidare i karriären.

Med en gedigen operativ insats i både organisationens omstrukturering, utvecklingen av de internationella sajterna och en flytt till nya större lokaler tillsammans med en sammanslagning med hans tidigare bolag Fishline, står vi på starkare ben än någonsin, kommenterar styrelseordförande Josephine Salenstedt.

LÄS ÄVEN: Ingen storfångst för Söder Sportfiske: ”Ljummet kvartal”

Annons