Handelsminister inviger e-handelsdag

I Kalmar län finns det gott om duktiga e-handlare. Under flera år har man träffats i ett e-handelsnätverk en gång i månaden. Syftet med det ideella nätverket är att utbyta erfarenheter med andra e-handlare och att kompetensutveckla sig. E-handelsnätverket bjuder in högkvalitativa föreläsare och utvärderar också varandras siter. Kritiken kan i bland vara hård, men är en stor hjälp för att utveckla sina verksamheter vidare och fortsätta att ligga i framkant. Bakom e-handelsnätverket står en rad duktiga e-handlare som känns igen som föreläsare och e-handels-eldsjälar även nationellt.

Tillsammans med Sydsvenska Handelskammaren, Svensk Handel och Kalmar Science Park så arrangerar man den 1 september en e-handelsdag där man fokuserar på vad det är som gör att vissa lyckas med e-handel. E-handelsdagen invigs av Handelsminister Ewa Björling och förutom en rad experter inom olika områden så kommer man låta en panel granska ett par lyckosamma e-handelsföretag: Tailorstore.com och Coolstuff.se

Annons

E-handelsdagagen, som genomförs i valtider, invigs av Handelsminister Ewa Björling, vilket arrangörerna är väldigt nöjda med.

Syftet med dagen är att lyfta kompetensen och förståelsen samt att lyfta upp för e-handlare viktiga frågor på agendan. Förhoppningsvis kan arrangemanget leda till fler lyckosamma e-handelsföretag och även bidra med ny kunskap.

Annons