DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

Hansen Group förstärker sin e-handelssatsning

Viktor Almström har sedan en tid tillbaka anställts som E-commerce Manager för att ansvara för Hansen Group’s E-handel. I rollen kommer han att arbeta aktivt för att driva försäljning via deras digitala kanaler samt för att utveckla e-handeln generellt.

Viktor kommer från en roll som affärsutvecklare / E-commerce Coordinator på Swedish Fitness. Han hjälpte där till med byte av deras e-handelsplattform samt att designa deras nya webbplatser för Better Bodies och GASP. Viktor har tidigare utbildat sig till E-commerce Manager.

Till sin nya roll på Hansen Group blev Victor rekryterad av E-commerce Recruit som för bolagets räkning sökte en driven E-commerce Manager. Den utmaning som Hansen Group står inför är dels att informera sina kunder att det nu kan handla direkt hos oss, och samtidigt driva försäljning mot sina samarbetspartners.

Annons

På frågan vad Viktor tror kommer att vara sitt största bidrag till verksamheten svarar han:

Jag skulle nog säga att min främsta styrka är min långa erfarenhet och kunskap inom B2C försäljning samt det faktum att jag arbetat direkt med alla bitar inom e-handel, allt från lagerarbete till att sätta marknadsstrategier. Jag tror att detta tillsammans med produktkunskapen och den långa erfarenheten av B2B försäljning hos Hansen group, kommer resultera i ett komplett paket för våra kunder.

Annons