Här är Care of Carls nya VD – ”jag är oerhört stolt”

Tar över när grundaren går till styrelsen.

Det var i oktober förra året som grundaren Henning Källqvist meddelade att han skulle lämna vd-rollen hos Care of Carl. Sedan dess har jakten på en ersättare pågått för fullt och nu är han på plats. Det blir Mathias Ekström, tidigare marknadschef hos Ellos Group, som axlar vd-manteln i bolaget.

Jag är oerhört stolt över vad vi har skapat och uppnått med Care of Carl under de senaste tio åren. Nu är det dags för Mathias att ta över som min efterträdare och jag är övertygad om att han kommer att passa väldigt bra i teamet och kulturen i företaget. Jag ser fram emot att fortsätta bidra till utvecklingen av Care of Carl genom min nya roll i styrelsen, säger Henning Källqvist.

Annons

En viktig pusselbit är alltså på plats nu samtidigt som Care of Carl förbereder sig för att expandera ytterligare ut i Europa.

Min ambition är att vi tillsammans ska utveckla och förfina Care of Carls kundupplevelse och utbud, för att göra det möjligt för ännu fler kunder att uppleva vårt samlade urval av premium- och lyxprodukter för stilmedvetna män. Jag tror att Care of Carl har stor potential att ytterligare befästa sin starka nordiska marknadsposition och samtidigt expandera till ytterligare marknader över hela Europa, säger Mathias Ekström.

Han tillträder rollen "så snart som möjligt".

Vi är mycket glada över att Mathias tar över rollen som VD för Care of Carl. Han kommer med sin gedigna marknadsförings- och e-handelserfarenhet bidra till vår fortsatta utveckling inom vår redan mycket starka och framgångsrika marknadsposition, tillväxt och expansion. Vi är också övertygade om att Mathias med sin drivkraft och personlighet kommer passa perfekt i Care of Carl-teamet och den starka entreprenörskulturen, säger Fabian Månsson, styrelseordförande hos Care of Carl.

Annons