Här är Ehandels nya tjänst för e-handlarna: ”Bästa avtalen”

Uppdaterat register och nya funktioner.

Nu är Ehandel Deals här. Det är Ehandels utveckling av branschtjänsterna Edge och Leverantörsguiden.

Nya Ehandel Deals ska erbjuda Sveriges e-handlare de bästa leverantörerna och de mest förmånliga avtalen, framgår det av ett pressmeddelande. Tjänsten låter också fler leverantörer än tidigare, att marknadsföra sina erbjudanden.

Annons

Vi har integrerat Leverantörsguiden i nya Ehandel Deals för att skapa ett mer komplett register över leverantörer. Grundidén är fortsatt att kunna erbjuda marknadens bästa avtal och erbjudanden. Antal e-handelsföretag har ökat snabbt de senaste åren och därmed har vi möjlighet att förhandla fram ännu bättre deals, kommenterar Emma Lu Shen som ansvarar för Ehandel Deals.

Det är kostnadsfritt att söka bland aktuella deals. Däremot behöver man, liksom tidigare, bli premiumanvändare för att aktivera aktuella deals och avtal.

Vi har gett Ehandel Deals flera nya funktioner som vi hoppas ska uppskattas av e-handlarna, säger Emma Lu Shen och lyfter främst fram den nya sökfunktionen där man kan söka på både leverantörer och deals.

Välkomnar alla leverantörer

Leverantörskatalogen Leverantörsguiden har nu integrerats in i Ehandel Deals. Man kan därmed ta del av leverantörernas egen företagssida och deras framförhandlade avtal och deals, som de erbjuder.

Med nya Ehandel Deals välkomnar vi alla leverantörer som vänder sig till e-handelsföretag. Jag ser fram emot att förhandla fram nya långsiktiga avtal och även deals som kan vara mer kampanj- eller säsongsorienterade. Målet är att kunna presentera en stor palett av avtal och deals som skapar ett stort värde för e-handelsföretagen. Högre priser och inflationen ökar värdet av en riktigt bra deal för e-handlarna, kommenterar Alexander Thour, som ansvarar för den del av tjänsten som riktar sig mot leverantörer.

Populära Branschnyheter ska framöver dock erbjudas separat, som en annonsprodukt och publiceras, i vanlig ordning, på startsidan som tillhör Ehandel.se. Ehandel Deals ska även lanseras i Norge i samband med den stora branschkonferensen NXT Nordic på Spektrum i Oslo den 11 oktober i höst.

Annons