Här är företagsaktiviteten som blir ett minne för livet

Letar ni en glädje- och adrenalinfylld aktivitet för att svetsa samman teamet? Då är Drakbåtskampen – som går av stapeln 31 augusti och 1 september – den perfekta upplevelsen.

Lugnet i den idylliska Djurgårdsbrunnsviken avbryts abrupt när en grupp majestätiska drakbåtar forsar genom det solglittrande vattnet nedanför Sjöhistoriska museet.

I båtarna sitter 13 anställda från några av de hundratals företagen som årligen ställer upp i Drakbåtskampen. Men i dag är de inte främst anställda. I dag är de lagkamrater med det tydliga uppdraget att först passera mållinjen 200 meter nedströms. 

Mullret från de stora trummorna i drakbåtarnas förar överröstas endast av de exalterade ropen från lagkamraterna som paddlar så att mjölksyran sprutar. 

Den första båten passerar mållinjen – följ av ett enormt jubel.

Ett sammansvetsat team är en av de viktigaste tillgångarna i vilket företag som helst, och under Drakbåtskampen skapas nya relationer som kan visa sig ovärderliga i framtiden.

Läs mer om Drakbåtskampen här!

Tusentals svenska företag har redan upptäckt effekten som tävlingen kan ha på de anställda, och nu kommer en chans för er att också uppleva den:

  • Drakbåtskampen 2023 äger rum 31 augusti och 1 september. Ni väljer själva vilken dag ert företag vill delta.
  • Ett lag består av 13 personer, där tolv paddlar och en håller takten på trumman. Man kan delta med färre personer, men varje båt behöver minst sex deltagare. En professionell styrman tilldelas också varje lag.
  • Loppet är 200 meter långt och varje heat består av flera lag. Alla lag garanteras minst två lopp och en vinnare utses varje dag. 
  • Dagen avslutas med en härlig After Paddle. I en tältby kommer ni att mingla med varandra och de andra lagen till tonerna av svängig musik. God dryck och grillbuffé med kollegorna blir en perfekt avslutning på en dag ni sent kommer att glömma.

Vill ni delta i Drakbåtskampen 2023? Se priser och anmäl er här!