Här är Postnords nya lösning för e-handeln – de är först ut

"Är en stor förmån för oss".

Postnord har utvecklat en ny widget till e-handelsplattformar, som ska göra livet lite lättare för såväl konsumenterna som e-handlarna själva. Det nya tillägget ska erbjuda en sömlös integration mellan betalning och fraktval, som gör det smidigare för handlarna att boka frakt och skriva ut fraktetiketter.

Först ut att integreras med den nya widgeten är Avarda. Betalbolaget hjälper e-handlarna att ta fram en checkout de kan sätta sitt eget varumärke på. Avardas checkoutlösning är också kompatibel med 22 olika e-handelsplattformar.

Annons

Vi är stolta över att presentera denna nya lösning tillsammans med Avarda. Vår widget är ett steg framåt för att förbättra våra tjänster för kunder och partners. Med en enkel och smidig fraktväljare i Avarda Checkout och en sömlös koppling med Skicka Direkt Business, kan vi erbjuda unik flexibilitet och enkelhet för svenska e-handlare som skickar globalt, säger Ulf Sjöberg, produktägare inom Customer Solutions för Postnord, i en kommentar.

Den nya widgeten kan inte bara integreras med olika plattformar och betallösningar, utan även anpassas designmässigt.

Att vara först ut med Postnords nya widget är en stor förmån för oss. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder en förbättrad och mer integrerad köpupplevelse som kommer att gynna både dem och deras slutkunder, säger Wilhem Hyltén-Cavallius, CCO på Avarda.

Annons