Här är Rizzos nya VD: ”Kommer nå våra mål”

Hennes företrädare blev inte långvarig på vd-posten.

Krisdrabbade kedjan Rizzo tappade sin mångårige vd Lars Fins i slutet av förra året. Han ersattes av Jonas Stille. Under våren var han dock tvungen att sjukskriva sig i en månad. Men Jonas Stille gjorde comeback i april.

Nu får han dock ändå lämna sin post. På torsdagen utsåg en enig styrelse en ny vd. Hon heter Helena Morland och var fram tills igår bolagets vice vd. Jonas Stille ska dock jobba kvar i bolaget, men i en annan roll, innan han helt lämnar kedjan vid årsskiftet.

Annons

Med hennes marknadsfokus och det team som hon håller på att bygga är jag övertygad om att vi kommer att nå de mål som vi har presenterat för marknaden i samband med den nyemission vi nyligen genomfört, kommenterar ordförande Tommy Jacobson.

Men inte heller han ska vara kvar på sin post. Tommy Jacobson blir nu ledamot. Istället är det Jonas Blomqvist, i dag vice ordförande, som nu greppar klubban i Rizzo.

Rizzo, som bland annat säljer resväskor, har kämpat med försäljnings- och lönsamhetsproblem under flera år. Nyligen så tog man dock hem kapital i en nyemission.

LÄS ÄVEN: Efter VD-avhoppet – nu tappar handlaren en toppchef till

LÄS ÄVEN: Kriskedjan vädjar efter mer pengar – kassakistan sinar igen

Annons