Här blir paketskåpen julkalendrar: ”Väldigt roligt samarbete”

Bakverk till paketet.

Nu blir Budbees paketskåp på Pressbyrån och 7-Eleven enorma julkalendrar. De kunder som hämtar sina e-handlade paket i några av dessa skåp kommer nämligen att få en trevlig överraskning.

När paketet hämtas ut kommer det att finnas en QR-kod på insidan av luckan, som i sin tur leder till en present. Till exempel ett valfritt bakverk, som kan lösas ut i kassan.

Annons

Nu när julen närmar sig vill vi ge något extra till våra kunder och kan tillsammans med Budbee göra det på ett roligt och innovativt sätt. Vi hoppas att kunna sätta guldkant på människors vardag med en extra överraskning när de hämtar ut sina paket, säger Rasmus Milton, affärsutvecklare på Reitan Convenience, i ett uttalande.

Erbjudandet gäller redan nu för paketskåpen på 7-Eleven på Vasagatan i Göteborg, Pressbyrån på Klostergatan i Jönköping. Från och med 12 december ansluter sig även 7-Eleven på Folkungagatan i Stockholm.

Det här är ett väldigt roligt samarbete och någonting som vi inte har testat tidigare. 7-Eleven och Pressbyrån är viktiga samarbetspartners till oss och vi är så glada att tillsammans utforska nya vägar till en härlig kundupplevelse, säger Ann Sonne, kommunikationschef på Budbee.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!