Inför Emeet Har du koll på kundupplevelsen i kassan?

Billmate bjuder in till en öppen diskussion under Emeet i Malmö där det heliga ämnet, kassan, även kallad Checkouten, än en gång ska belysas. Men denna gången ifrån nya perspektiv som inte brukar stå i rampljuset.

Kundupplevelse först och främst, eller?

De senaste tio åren har fokus för en e-handelskassa varit på konvertering och kundupplevelsen har hamnat i skymundan. Hur står det då egentligen till med era kunders upplevelse i er kassa? Många e-handlare spenderar mycket tid och resurser på att optimera annonser, produkttexter, utformningen av startsidan etc. Många gånger gör man det med hjälp av olika former av tester där ett A/B test är det vanligaste förekommande. När det sedan kommer till kassan, då även kallad Checkouten, så lämnas i många fall hela kundupplevelsen till en betaltjänstleverantör. Är detta bästa sättet för kunderna i er butik eller finns det ett annat sätt?

Under Emeet - User Experience in a Checkout Focused World

Billmate bjuder in till en session där vi gemensamt med deltagarna ska diskutera kundupplevelsen i kassan och vad vi i branschen kan göra för att göra att ge e-handlare möjlighet att ta kontroll över kundupplevelsen även i kassan.