Här nyöppnar Jysk efter rejäl makeover – ”från koja till slott”

"En milsvid skillnad".

Jysk tvingades stänga e-handeln när trycket blev för högt. Nu är den dock igång sedan ett tag tillbaka och lagom till att restriktionerna lättar har man även börjat piffa till sina varuhus. På torsdag nyöppnar butikerna i Bollnäst och Halmstad, som båda fått en ordentlig upprustning. Och förväntningarna är höga.

Det här har man pratat om i många år, att få vara med och bygga om och nu är det dags. Det är fantastiskt roligt, säger Kim Törnemar, butikschef i Bollnäs, i ett pressmeddelande.

Annons

Mer inspiration och plats för möbler är nyckelordet när butikerna fått ny skrud, för att kunderna ska trivas ännu bättre.

Begreppet att gå från koja till slott har man hört många gånger, men sällan har det varit så passande som här, säger Tim Törnemar och distriktschefen Anders Holmgren.

Lika muntra miner är det även i Halmstad, där butikschefen Magne Karlsen nu förfogar över ett piggare och fräschare varuhus.

En milsvid skillnad på butiken. Vi har fått större lager, bättre ordning och mer utrymme i butiken. Allt har blivit bättre, man kan inte summera det på något annat sätt, jublar han.

Jysks nya koncept kommer under de kommande åren att implementeras i kedjans samtliga butiker i landet och är ett led i att satsa ytterligare på just butiksdelen av affären.

LÄS ÄVEN: Jysks e-handel igång igen: "Har arbetat dygnet runt"

Annons