Här öppnar Åhléns – med ett nytt koncept: ”Betyder mycket”

Återvänder efter lång frånvaro.

Nu på torsdag är Åhléns tillbaka i Skärholmen, Stockholm, igen med en ny butik efter nedläggningen 2017. Dörrarna öppnas klockan 10 och premiären kommer att firas med särskilda erbjudanden.

Det gläder mig mycket att öppna ytterligare ett Åhlénsvaruhus igen, nu i Skärholmen centrum. Jag vill återinföra handel och liv i flera stadskärnor och centrumlägen i landet och ser verkligen fram emot, att på plats i Skärholmen nu på torsdag, få välkomna våra kunder till ett nytt och inspirerande varuhus, säger Ayad Al-Saffar, ägare och vd för Åhléns, i en kommentar.

Annons

Butiken, som har en försäljningsyta på 2 500 kvadratmeter över två våningsplan, kommer också med ett för Åhléns helt nytt inredningskoncept. Totalt kommer den att sysselsätta omkring 15 anställda.

Och att man återvänder till just Skärholmen känns extra speciellt för ägaren.

Det betyder mycket för mig och känns verkligen härligt att öppna Åhléns i Skärholmen, där jag sålde klockor på torget under mina tidiga år i Sverige, i mitten av 80-talet, säger Ayad Al-Saffar.

Det här blir varuhuskedjans andra butiksöppning i år, efter premiären i Mora den 19 juni. I september väntar ännu en invigning när man slår upp portarna i Västerås.

Annons