Här öppnar Kenzas popup-butik på Black Friday

Modemärket på visit i storstad.

Influencern Kenza Zouiten Subosic grundade år 2012 modemärket Ivyrevel. Då som en renodlad e-handelsbutik, men nu återfinns man även i fysiska butiker hos både andra återförsäljare och i egna popupbutiker.

Nu har turen kommit till Göteborg och Nordstan, där man på Black Friday öppnar dörrarna till sin senaste popupbutik. Där kommer det att erbjudas allt från mode till influencerträffar och andra event.

Annons

Vi är jätteglada att öppna upp en pop-up butik i Göteborg, och att finnas i Femman, Nordstan känns extra kul. Vår butik erbjuder de senaste kollektionerna samt ett regelbundet tillskott av nyheter som landar i butik under perioden. På öppningsdagen kommer vi ge ut ett begränsat antal goodiebags, och dessutom kommer en del av Ivyrevel-teamet från Stockholm finnas på plats, vilket vi ser mycket fram emot, säger Sebastian Hammarberg, Creative Brand Manager på Ivyrevel, i ett pressmeddelande.

Butiken kommer att ligga på Femmans övre plan och kunderna kommer att kunna shoppa såväl kläder och skor som accessoarer.

Vi är väldigt glada att Nordstan blir först ut i Göteborg med Ivyrevels popupbutik och är stolta över att kunna erbjuda våra besökare ytterligare en trendig butik med stor modevariation, vi önskar Kenza och Ivyrevel välkommen till Nordstan, säger Ulrika Carlsson, vd Nordstan.

Annons