Här öppnar NetOnNet ny butik i höst – expanderar offensivt

"En stad som passar väl ihop med våra målgrupper".

Netonnet slår inte av på takten när det gäller att öppna nya lagershoppar. I höst är det dags för ännu en premiär. Då öppnar hemelektronikjätten en helt ny lagershop i Södertälje.

Södertälje har varit en vit fläck på vår karta, där vi länge har velat etablera oss med en lagershop. Det bor väldigt många människor i Södertälje som nu får möjlighet att besöka oss fysiskt på hemmaplan och vår data visar att Södertälje är en stad som passar väl ihop med våra målgrupper, säger Sofie Struwe, CCO för Netonnet, i en kommentar.

Annons

Där blir man granne med Blomsterlandet och Byggmax och har skyltläge mot E20. Butiken kommer att mäta 3000 kvadratmeter och ska skapa mellan 15 till 20 arbetstillfällen.

Att finnas på plats fysiskt på en ort gynnar även den digitala handeln, det är väldigt tydligt för oss och bekräftar styrkan i vårt omnikanalkoncept. Vi gläder oss nu till att komma närmare och stärka vår relation till alla kunder i Södertälje, genom att kunna erbjuda hemelektronik till lagerpris i fysisk miljö där de bor, säger Sofie Struwe.

Samtidigt avslöjar kedjan att det pågår en intensiv jakt på lokaler för att kunna slå sig ned på ett antal orter. Netonnet är nämligen sugna på att öppna nytt i Luleå, Gävle, Eskilstuna, Skövde, Kungsbacka, Lund samt Täby och Nacka i Stockholm.

Kraften i att agera som omniaktör är tydlig, det visar varje ny etablering vi gör. Kunderna vill träffa oss, och genom att etablera fysiska lagershoppar utökar vi dessutom upptagningsområdet för vår onlineförsäljning, säger Sofie Struwe.

Annons