HelloFresh firar ett år med nya svenska lagret: “Otrolig laginsats”

"Ökad personalisering".

E-handlaren Hellofresh kom till Sverige 2019 och verksamheten utgår från Bjuvs kommun i Skåne. För ett år sedan så öppnade man ett nytt stort lager, som man döpt till Cloudberry, på området och nu firar man alltså dess första år.

Cloudberry har vuxit fram som en hörnsten i Hellofreshs långsiktiga hållbara tillväxtstrategi i Norden, skriver företaget.

Annons

"33 måltidsalternativ"

Distributionscentralen ska idag erbjuda 600 arbetstillfällen och det skickar inte bara ut måltider till svenska kunder utan även till danska. Lagret har inte bara utökat kapaciteten gällande antal order utan även förbättrat företagets utbud av måltider.

I jämförelse med Hellofresh första anläggning i Bjuv har Cloudberrys produktions- och modularitetskapacitet fått en betydande uppgradering. Detta möjliggör ett mer varierat utbud av tilläggsprodukter och tillhandahåller 33 måltidsalternativ varje vecka. Vilket ger ökad personalisering och tillgodoser de svenska och danska kundernas föränderliga preferenser, skriver företaget.

"Viktig roll i vår tillväxtresa"

Lagret ska drivas med 100 procent förnybar energi, och använder förstås även solpaneler.

Nu under Cloudberrys ettårsdag påminns vi om den otroliga laginsats som har lett oss hit. Ett innerligt tack till alla som har gjort sin del för att skapa denna framgång, från vårt engagerade team på golvet till våra lojala Hellofresh-kunder. Cloudberry kommer att fortsätta att spela en viktig roll i vår tillväxtresa genom att erbjuda den bästa servicen och goda måltider av stor variation, säger Kristian Hald, vd för Hellofresh i Norden.

Annons