Search
Close this search box.
ANNONS

Hemsidetillverkare ger sig in i E-handelsbranschen

Hemsidetillverkare ger sig in i E-handelsbranschen
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Det svenska fรถretaget Hemsida24,ย vilket starkt pรฅminner om Webs Inc som Vistaprint precis kรถpte upp, meddelar idag att de har lanserat en ny e-handelsmodul till sina kunder. Fรถretaget erbjuder annars mรถjligheten att skapa sinย egen hemsida via fรคrdiga mallar och dra-och-slรคpp.

De skriver, i sitt pressmeddelande, att de ger bort 5000 e-butiker vilket dock innebรคr att deras betalande kunder nu kan aktivera e-handelsmodulen. Denna ingรฅr som standard numera fรถr upp till fem produkter. Mikael ร–hrรฉn, produktansvarig fรถr modulen, har fรถljande kommentar:

- E-handel รคr en viktig del i den framtida affรคrsverksamheten fรถr de flesta fรถretag och dรคrfรถr lรฅter vi en enkel e-butik med upp till 5 produkter ingรฅ utan extra kostnad i alla vรฅra abonnemang. Det betyder att vรฅra 5000 kunder kan starta e-butik utan nรฅgon extra kostnad. De som vill sรคlja fler รคn fem produkter kan sedan vรคxa med vรฅr lรถsning. Vi vill att alla vรฅra kunder ska ha mรถjlighet att komma igรฅng med e-handel utan nรฅgon extra kostnad.

Det handlar alltsรฅ frรคmst om de som kanske har nรฅgon enstaka produkt och vill bรถrja i liten skala. Inget fel i detta och det verkar faktiskt vara nรฅgot som deras modul รคr bra pรฅ om man fรฅr dรถma av deras presentationsvideo. Modulen ser ut att vara mycket enkel att anvรคnda. Vi vet dock av erfarenhet att enkelhet ofta innebรคr begrรคnsningar. Det kan alltsรฅ vara sรฅ att detta system passar bรคst fรถr de som endast sรคljer enstaka produkter.

Vi fann dock deras presentationsvideo intressant och ni ser den hรคr pรฅ deras blogg. Eftersom Hemsida24 vanligtvis hjรคlper fรถretag att komma ut pรฅ nรคtet med en egen hemsida och nu รคven med e-handel, i liten skala, kรคnns det som att deras nรคrmsta konkurrent รคr Googles initiativ Ditt Fรถretag Online.

Det รคr mรฅnga somย vill rida pรฅ vรฅgen nรคr alla traditionellaย butiker och fรถretag ska ta sig ut pรฅ nรคtet.

Dela artikeln: