H&M-ägda & Other Stories lanserar sin nya E-handel

H&M lanserar ett nytt varumärke, & Other Stories. I förra veckan öppnade man upp sina första butiker, en i London och en på nätet. Med en Pinspirerande e-handelsdesign vill man locka till sig till modeintresserade kvinnor som vill skapa sin egna personliga stil

Som vi nämnde i vårt nyhetsbrev i fredags så smygöppnade H&M:s nya varumärke, & Other Stories sina två första butiker i förra veckan. Förutom att slå upp portarna till en 1000 kvadratmeter stor butik på Regent Street i London, så lanserade man även sin nya e-handel.

– Det har varit en mycket speciell kväll för oss och det känns fantastiskt att se våra butiker komma till liv. Både här i London och på nätet, och att slutligen få träffa våra kunder, säger Samuel Fernström, chef för & Other Stories.

Annons

Den nya nätbutiken Stories.com kommer till en början att leverera till Sverige, Storbritannien, Spanien, Nederländerna, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland och Italien.

E-handeln är helt klart Pinterest-inspirerad och tanken är att e-handeln och butikerna ska vara nära sammanlänkade. Med samma bildspråk, aktiviteter och produkter vill & Other Stories att de ska ge en liknande känsla.

Samarbeten och utvalt sortiment

Det nya varumärket riktar sig till modeintresserade kvinnor som vill skapa sin egna personliga stil. Och inför laseringen har & Other Stories tillsammans med ett antal designers tagit fram tillfälliga kollektioner. Bland dem finns The Lake and Stars, Clare Vivier, Abigail Lorick Im and Alyson Fox.

– Vi har arbetat med en blandning av både nya och mer etablerade talanger. De representerar olika estetik och stilar och bidrar till mångfalden. Det blir ett överraskande inslag för kunderna, skriver man i ett pressmeddelande.

Utöver det jobbar man även med ett utvalt sortiment av externa varumärken som The Balm, Wash With Joe, This Works, Stop the Water While Using Me och kanske mer kända Nike.

Både designerkollektionerna och det handplockade sortimentet från externa varumärken kommer att finnas tillgängliga på nätet och i butik. Ni finner den nya nätbutiken här, förbered er på bildkollage.

Källa: Press

Annons
Annons