Search
Close this search box.
ANNONS

Hobbex lyfter sin E-handel

Hobbex lyfter sin E-handel
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Det gamla postorderfรถretaget som startades 1961 har fรฅtt en helt ny e-handel. Det รคr ett ordentligt lyft som pรฅminner oss om Kjell & Companys uppgradering. Hobbex har gรฅtt frรฅn en trรฅkig och grรฅ sida till en luftig och modern e-handel med toppmeny.

ANNONS

Det รคr e-handelsleverantรถren Askรฅs som stรฅr bakom plattformen till den nya sidan och den ser ut att fungera bra. Nรคtbutiken รคr i alla fall mycket snabb nรคr vi testar den. Hobbex vd, Roger Halvarsson, verkar vara nรถjd med den nya sidan:

โ€“ Nu fรฅr vi รคntligen en helt ny och mycket mer flexibel plattform. Vรฅra kunder blir de stora vinnarna, nรคr de fรฅr tillgรฅng till bรคttre produktinformation, sรถkmotor och kassafunktion. Kundfokus, anvรคndarvรคnlighet och kostnadseffektivitet var de viktigaste faktorerna till valet av Askรฅs som leverantรถr av utveckling och drift av den nya hemsidan.



Hobbex gamla nรคtbutik

Jonas Askรฅs, som รคr grundare till Askรฅs, har fรถljande kommentar kring utvecklingen av Hobbex nya webbutik:

โ€“ Vi รคr mycket stolta och glada att fรฅ mรถjlighet att vara med och utveckla E-handeln fรถr Hobbex, som ju รคr ett av Sveriges och Europas mest anrika distanshandelsfรถretag.

Ett distanshandelsfรถretag som tydligen visat rรถda siffror de senaste รฅren. Fรถrhoppningsvis kan en ny frรคsch e-handel hjรคlpa dem. Ni finner Hobbex nya moderna nรคtbutik hรคr.

ย 

Kรคlla: askรฅs

Dela artikeln: