Hobbex lyfter sin E-handel

Det gamla postorderföretaget som startades 1961 har fått en helt ny e-handel. Det är ett ordentligt lyft som påminner oss om Kjell & Companys uppgradering. Hobbex har gått från en tråkig och grå sida till en luftig och modern e-handel med toppmeny.

Det är e-handelsleverantören Askås som står bakom plattformen till den nya sidan och den ser ut att fungera bra. Nätbutiken är i alla fall mycket snabb när vi testar den. Hobbex vd, Roger Halvarsson, verkar vara nöjd med den nya sidan:

– Nu får vi äntligen en helt ny och mycket mer flexibel plattform. Våra kunder blir de stora vinnarna, när de får tillgång till bättre produktinformation, sökmotor och kassafunktion. Kundfokus, användarvänlighet och kostnadseffektivitet var de viktigaste faktorerna till valet av Askås som leverantör av utveckling och drift av den nya hemsidan.

AnnonsHobbex gamla nätbutik

Jonas Askås, som är grundare till Askås, har följande kommentar kring utvecklingen av Hobbex nya webbutik:

– Vi är mycket stolta och glada att få möjlighet att vara med och utveckla E-handeln för Hobbex, som ju är ett av Sveriges och Europas mest anrika distanshandelsföretag.

Ett distanshandelsföretag som tydligen visat röda siffror de senaste åren. Förhoppningsvis kan en ny fräsch e-handel hjälpa dem. Ni finner Hobbex nya moderna nätbutik här.

 

Källa: askås

Annons