Hon är ICA:s nya marknadsdirektör: ”Är otroligt glad”

"En omtyckt kollega och stark ledare".

Efter sju år på ICA med flera ledande befattningar har Josefin Lundmark utsetts till livsmedelsjättens nya marknadsdirektör. Hon har under hösten haft rollen som tillförordnad marknadsdirektör, men nu står det alltså klart att hon blir permanent på sin post.

Josefin Lundmark är en omtyckt kollega och stark ledare, och hennes kunskap inom marknad och försäljning, varumärke och kundinsikt kommer att bidra till hela ICA och vara väsentlig för att fortsätta utveckla marknadsfunktionen. Det känns därför väldigt bra att Josefin fortsätter i denna viktiga roll, säger Anders Svensson, vd ICA Sverige, i ett pressmeddelande.

Annons

Under sin tid på ICA har Lundmark även arbetat som chef för varumärke och media, och innan hon kom till ICA hann hon med att vara marknadsdirektör hos Telia.

Nu ser hon fram emot att få fortsätta i sin nuvarande roll.

Jag är otroligt glad över att få fortsatt förtroende, men också självklart ödmjuk inför uppdraget. ICA är ett fantastiskt företag, och att tillsammans med en stark marknadsavdelning få fortsätta bygga ICAs varumärke och bidra till ICA- butikernas utveckling är en stor förmån, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör ICA Sverige.

Annons