Hon är Lykos nya marknadschef: ”Fantastiskt roligt”

Tar över om en månad.

Lyko har hittat en ny marknadschef. Det blir Cecilia Kroon som tar över tjänsten den 19 februari.

Hon kommer närmast från rollen som global marknadschef hos Storytel, där hon varit verksam i ledande positioner sedan 2018.

Annons

Jag är entusiastisk över den här drömrollen på Lyko. Det är fantastiskt roligt att kliva på en tillväxtresa som är full av spänning och möjligheter. Jag är verkligen imponerad av Lykos kultur och värderingar, vilka harmonierar perfekt med mina egna, och det är väldigt viktigt när jag väljer arbetsplats. Jag ser fram emot att bidra till Lykos fortsatta framgång, säger Cecilia Kroon.

Hon kommer inte att gå sysslolös hos den noterade skönhetsjätten. Uppdraget inkluderar nämligen att ansvara för strategi och varumärke, Lykos egna varumärken, byrån Lyko Studio och leda den globala marknadsorganisationen.

Jag är väldigt glad att välkomna Cecilia till Lyko. Hennes erfarenhet och framstående prestationer inom varumärke och marknadsföring är viktiga på vår tillväxtresa när vi navigerar mellan att behålla och utveckla kärnan i varumärket på global nivå och samtidigt anpassar oss i alla våra lokala marknader, säger Rickard Lyko, vd på Lyko, i ett uttalande.

Annons