Hon blir COO hos snabbväxande Estrid: ”En perfekt matchning”

Nallar Rodebjers vd.

Rakhyvelsföretaget Estrid meddelar idag att man rekryterat en ny operativ chef (COO). Mia Hemmingson är den som fått uppdraget och hon kommer närmast ifrån vd-positionen hos svenska Rodebjer.

LÄS ÄVEN: Vass miljardvärdering: ”Bland de snabbaste i svensk historia”

Annons

Mia Hemmingson ska tillsammans med Estrids grundare och ledning utveckla verksamheten och hon kliver nu in i bolagets styrelse.

Mia är en perfekt matchning för Estrid - en framstående, intelligent och driven ledare med hög integritet och dokumenterad förmåga att utveckla verksamheter. Vi ser fram emot att stärka Estrid ytterligare i vår strävan efter att bygga nästa generations varumärken, säger Estrids vd och medgrundare Ben Eliass i ett pressutskick.

Hemmingson ska sitta på 15 års erfarenhet av strategi- och verksamhetsutveckling och hon är även styrelseordförande i börsnoterade Re:newcell och styrelseledamot i Röhnisch Sportswear.

Estrid är en vass utmanare i en traditionell bransch och jag är fascinerad av bolagets framgångsrika resa. Jag ser att jag kan bidra med den strategiska och operativa erfarenhet som jag byggt upp under en längre tid, och ser väldigt mycket fram emot resan framåt, säger Mia Hemmingson.

Estrid finns idag representerat på 12 marknader med över 50 medarbetare.

Annons