Hon blir Lykos nya CFO: “Jag är väldigt imponerad”

"Erfarenhet av internationell expansion".

Skönhetsjätten Lyko meddelar idag att man rekryterat en ny CFO. Den som strax får ta sig an uppdraget är Ylva Norlén som närmast kommer ifrån H&M Home, där hon hade samma roll.

Jag är väldigt glad över att välkomna Ylva Norlén till Lyko. Ylvas erfarenhet av internationell expansion, resultatorientering och starka strategiska förmåga kommer att vara viktiga i Lykos fortsatta tillväxtresa, säger företagets vd Rickard Lyko i ett pressutskick.

Annons

Ylva efterträder Pontus Andersson som efter fyra år som CFO väljer att lämna bolaget.

Jag vill också framföra ett stort tack till Pontus Andersson för det viktiga arbete han utfört under sina år som CFO där han strukturerat bolagen i koncernen, genomfört många förvärv och senast ordnat med finansieringen av vår automationsutbyggnad, säger Rickard Lyko.

Ylva Norlén tillträder senast i månadsskiftet april/maj nästa år.

Jag är väldigt imponerad av Lyko och det ska bli väldigt spännande att ansluta till teamet och tillväxtresan. Lyko har en tydlig vision och ett kundorienterat fokus. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet av internationell expansion och samtidigt utveckla bolagets strategiska och finansiella arbete, säger Ylva Norlén

Annons