Hon blir Martin & Serveras nya e-handelschef: ”Offensiv”

Hämtas direkt från storbanken.

Martin & Servera stärker teamet med ett nyförvärv lagom till jul. Anna Grandt tar rollen som digitaliserings- och e-handelschef. Hon kommer närmast från SEB, där hon jobbade med just digitalisering, upplevelse och innovation.

Vi har en offensiv digital agenda där kundernas behov är vår ledstjärna i utvecklingen av attraktiva tjänster och vår ledande e-handel. Vi är glada att välkomna Anna Grandt till Martin & Servera. Annas erfarenheter av digitalisering och ledarskap kommer att bidra i vårt arbete för att skapa en ännu bättre kundupplevelse, säger Irene Waldemarson, vd på Martin & Servera Restauranghandel.

Annons

Hon tillträder tjänsten under våren 2022 och kommer att basa över e-handeln som under de senaste 12 månaderna omsatt 6,5 miljarder kronor. Bolaget har under året occkså lanserat sajten Rädda mat, där kunderna kunnat fynda mat som annars hade blivit svinn.

Martin & Servera verkar i en spännande bransch som också är i förändring – inte minst mot bakgrund av det som hänt de senaste åren. Restaurangbranschen har mycket att vinna på ökad digitalisering – och det händer mycket just nu, säger Anna Grandt.

Annons